Laajapaketti

Vihreän verkkosivupaketin laajapaketti

Yhdistysten ja toimijoiden laajapaketti, 44e / vuosi

Laajapaketti sisältää kaikki samat toiminnot, kuin peruspakettikin, mutta tarjoaa laajemmat mahdollisuudet sivuston muokkaamiseen.

 Laajapaketti sisältää
  Kaikki peruspaketin toiminnot (Huom! oma verkko-osoite on pakollinen!) 

Joiden lisäksi alla olevat erikoisominaisuudet
  Mahdollisuuden muokata ulkoasua peruspakettia laajemmin
  Mahdollisuuden asentaa omia lisäosia
  Tukisivuston
(Huom! Ohjeet kattavat vain peruspaketin toiminnallisuudet!
Käyttötuki ei kata peruspaketin ulkopuolisia lisäosia / muokkauksia!)

Ja kaikki tämä vain 44 eurolla vuodessa!

Mistä voin ostaa peruspaketin?

Vihreän verkkosivupaketin laajanpaketin voit ostaa Vihreästä verkkokaupasta. Muista kertoa tilauksen yhteydessä kaikki tarvittavat tarvittavat tiedot, jotta voimme toimittaa sivuston käyttöösi mahdollisimman nopeasti!

Huom! Verkko-osoite tulee olla tilattuna ja/tai sen tulee ohjata Vihreän verkkosivupaketin palvelimelle ennen kuin laajasivupaketti voidaan toimittaa! Lisätietoja Oma verkko-osoite -sivuilla.

Hyödyllistä lisätietoa

Laajapaketti vastaa toiminnoiltaan ja mahdollisuuksiltaan ulkopuoliselta taholta ostettua webhotellia, jossa sivut on toteutettu itse asennetulla WordPress -blogimoottorilla. Peruspakettiin nähden voit siis liki täysin vapaasti valita mitä lisäosia sivuillasi käytät ja millaiselta sivusi näyttävät.

Ainoastaan erona ulkopuoliseen webhotelliin, Vihreiden verkkosivupaketin laajalla paketilla saat sivujesi alle erittäin tehokkaan palvelimen luotettavalta yhteistyökumppanilta ja todella edullisesti. Kaiken lisäksi saat WordPressin valmiiksi asennettuna ja konfiguroituna, Vihreällä ulkoasulla, käyttötuella ja suomenkielisin ohjein. Ja ilman lisämaksuja, todella edulliseen vuosihintaan!

Voitkin siis aloittaa sivustollesi sisältöä lisäämään heti, kun sivusto toimitetaan sinulle, ilman että joudut opettelemaan Web-sovellusten asentamista tai etsimällä sopivaa ulkoasua Vihreälle sivustollesi.

Share This