Media

Mediatiedostot

WordPress sallii sinun lisätä sivustollesi mediatiedostoja, kuten kuvia, videoita sekä pdf-tiedostoja. Kaikki lisäämäsi mediatiedostot tallennetaan mediakirjastoon, josta voit helposti tarkastella niitä ja ottaa käyttöön sivuillesi.

Kuvan lisäys

1) Kun käytössä on oletuseditori.

Lisätäksesi kuvan sisältöön, klikkaa tekstieditorin yläpuolella olevaa Lisää media -painiketta  lisaa-media-painike jolloin aukeaa kuvan lisäys/valinta -näkymä.

2) Kun käytössä on Divi-builder -editori

Klikkaa Image-elementin (huom. Image tekstin tilalla voi lukea myös Kuva) muokkauspainiketta (vasemman reunan kolme allekkain olevaa viivaa). divi-builder-kuvan-lisays-painikejolloin aukeaa näkymä, josta voit lisätä kuvan sekä asetella sen haluamallasi tavalla. Klikkaamalla auenneesta näkymästä Upload an image -painiketta, aukeaa alla kerrottu kuvan lisäys/valinta -näkymä.

Kuvan lisäys/valinta -näkymä

Valitse haluamasi kuva tai yksinkertaisesti vedä kuva tietokoneesi kansiosta auenneeseen näkymään, jolloin se ladataan mediakirjastoon. Voit myös ladata tiedostot valitsemalla Siirrä tiedostoja näkymän (1) ja siirtää kuvat sitä kautta.

Kun klikkaat halumaasi kuvaa, aukeaa oikeaan reunaan kuvan tiedot. Kirjoita kuvalle haluamasi tekstit (2) ja valitse minkä kokoisena haluat kuvan lisätä ja miten haluat sen asettuvan suhteessa tekstiin (3).

Viimeiseksi klikkaa sinistä Lisää sivulle -painiketta.

 

Lisää mediatiedosto -näkymä

Lisää mediatiedosto -näkymä

 

Linkki:

Ohje mediatiedoston lisäykseen englanniksi / Guide about adding images in English

Share This