Päivittäminen uuteen ulkoasuun

Pitkään kaivattu ja tovin hiottu uusi ulkoasu on nyt käytettävissä vihreissä sivupaketeissa!

Uuden ulkoasun sivujen selailu onnistuu nyt myös mobiililaitteilla luontevasti. Ulkoasu noudattaa Vihreiden päivitettyä graafista ohjeistoa, se on visuaalisesti kevyt, mutta samalla erittäin muokattava. Uuden ulkoasun avulla sivustosta on mahdollista tehdä kuvien ja graafisten elementtien avulla oman näköinen ja massasta erottuva.

Tarjoamme ulkoasusta kahta, hieman erilaista, versiota. Toinen on suunnattu yhdistyksille ja toinen ehdokkaille / vihreille toimijoille. Molemmissa itse pohja on täysin sama, mutta ulkoasua käyttöön otettaessa sivuille tuotavat sisältömallit on räätälöity kuhunkin käyttötarpeeseen. Lisäksi molemmissa vaihtoehdoissa tarjoamme oleellisimmista näkymistä, etusivusta ja blogi/ajankohtaista listauksista useampia erilaisia versioita.

Esikatsele yhdistyksen versiota ja ehdokkaan versiota.

Vanhan verkkosivupaketin päivittäminen uuteen ulkoasuun

Uuden ulkoasun käyttöönotosta on tehty mahdollisimman helppoa. Kaikki tarvittavat palikat on asennettu valmiiksi kaikkiin puolueen palvelimilla sijaitseviin sivupaketteihin. Sivuston omistajan / pääkäyttäjän tehtäväksi jää vain valita haluttu ulkoasun tyyppi ja ottaa se käyttöön.

Tee näin:

  1. Käyttöönotto tapahtuu sivuston hallintapuolella, osiossa Työkalut (Tools) -> Ulkoasu 2016.
  2. Sivulta avautuu lomake, jossa voit valita sivuston tyylin (yhdistys tai ehdokas/edustaja).
  3. Samalla voit valita mitä sisältöjä sivuille tuodaan otettaessa ulkoasua käyttöön. Suosittelemme kaikkien sisältöjen tuontia.
  4. Kun valinnat on tehty, klikkaa painiketta Ota käyttöön.
  5. Kun uusi ulkoasu on otettu käyttöön, voitkin jo lähteä muokkaamaan siitä haluamasi kaltaisen.

Huom! Klikkaa painiketta vain kerran, älä tuplaklikkaa sitä. Lisäksi huomioi, että ulkoasun käyttöönotto kestää hetken, pisimmillään jopa minuutin verran. Älä siis hätäile, vaan odota rauhassa että toimenpide päättyy. Saat kuittauksen, kun ulkoasu on otettu käyttöön.

Päivityksen yhteydessä sivuille ilmestyy esimerkkisivuja, jos ruksit kohdan ”esimerkkisivut”. Näitä esimerkkisivuja voi poistaa ja muokata sivun ohjausnäkymässä avaamalla kohdan sivut. Voi siirtää roskakoriin sellaiset esimerkkisivut joita et aio käyttää. Ne voi myös merkitä luonnokseksi jolloin ne eivät näy julkaistuina sivuilla.

Lisätietoja sisällön ylläpito-ohjeessa ja sivulla, jolle olemme listanneet mahdollisia pulmatilanteita.

PS. Suosittelemme ottamaan käyttöön ”Duplicate post” nimisen lisäosan (Lisäosat -> Duplicate Post -> Ota käyttöön). Tällöin voit kopioida mallisisällön ja muokata siitä kopiosta haluamasi näköisen. Näin mallisisältö on käytettävissäsi myöhemminkin. Mallisisällön voit piilottaa muutamalla sen luonnokseksi!

Share This